Navštíveno 4485x

Můžete doporučit nějaký čtyřkanál s jedním rozměrem max do 20cm. Klidně i něco staršího, že bych prolez aukce a bazary.
Co jsem našel:
Alpine MRP-T222
[ Link ] MB Quart RAB450
[ Link ] Hollywood HXA 45
[ Link ] S cenou bych nechtěl jít přes 4 tisíce, ale ten Hollywood vypadá dobře.
Pokud tě MBquart vyhovuje výkonově tak do něj běž :)
z malych nejcasteji montujem tohle
[ Link ]
mnel bych 5kanal soundstream p205e cca 18x40cm 2300kc
Mám soundstream P 204e za 2000kč

18.02.2011, 21:05 |
137 Alpine KTP-445 ? ....pokial teda nejde o audiofiliu len o potrebu zosilenia 1:1...
Ten P204e vypadá dobře. Píšu email s dotazy.
ja mam tenhle
[ Link ] ale to už je jina cenovka ;)
Ještě mě zaujal Audison LRX4.300, ale vypadá to, že využiji nabídku na ten p204e od Rovera i když jsem koupi neplánoval :)
Vzhledem k tomu, ze planuju vymenu zesiku, tak sem budu pridavat ruzne varianty a muzete i vy at je z toho katalog kompaktnich ctyrkanalu. Treba to nekomu pomuze :)
Massive Audio NX4
[ Link ]
2 shamania: kdybys chtěl, celkem nás tahle NX4ka nadchla ... můžeš je od nás klasicky koupit, vyzkoušet a kdyby nevyhovoval, do 14 dnů jej od Tebe použitý vezmeme zpět za plnou cenu. Riskoval bys na tom pouze poštovné k nám, to by sis zaplatil sám :-) Poštovné k Tobě bychom hradili my.
Ten drobek hodně překvapil :-)
Kdybys chtěl, dá se i osobní předání na Praze 3.
Nenutím, ber to jenom jako možnost :-)

25.05.2011, 22:40 |
erix7 (K)
jenom pro info HXA od Hollywood je uvnitr to samy jako zminovana NX4. hold, stejna fabrika :)
prohifi.cz: diky za nabidku, ale zatim jen zkoumam trh a postupne setrim :)
erix7: a z tech rozdilnych vykonu si mam udelat prumer? :) Nebo ktery odpovidaj zkutecnosti, kdyz je to stejny?